Battery Repair Center

Een storing aan uw PHEV is altijd vervelend maar gelukkig eenvoudig op te lossen.

Maak werkplaatsafspraak
Mitsubishi Outlander

Battery Repair Center

Voor Oost Nederland is Autobedrijf Bennie Wilmink het adres voor werkzaamheden of schadeherstel aan uw PHEV systeem of battery pack.

Wij informeren u graag!

Afbeelding Eclipse Cross PHEV Electric Bonus campagne

WIJ REPAREREN UW PLUG-IN HYBRIDE ELECTRIC VEHICLE

Met de komst van hybride en volledige elektrisch aangedreven modellen zoals de Mitsubishi Outlander PHEV, de Mitsubishi I-MiEV en de Citroen C-Zero kwam ook de vraag, hoe repareren we zoiets?

Als een van de eerste dealers in Europa is Bennie Wilmink aangewezen door Mitsubishi Europa als geselecteerd Battery Repair Center. Of het nu gaat om een storing aan het laadsyteem of het compleet vervangen van de Battery Pack speciaal getraind personeel bij Bennie Wilmink zorgen er voor dat uw PHEV weer snel elektrisch op weg is.

Niet alleen scholing maar ook een speciaal ingerichte werkplaats is nodig om veilig te kunnen werken aan de elektrische installatie van uw auto. Speciaal gereedschap helpt hierbij. Batterypacks bestaan uit diverse accucellen, welke seperaat doorgemeten kunnen worden. Ook  zijn deze cellen los te vervangen bij een eventuele storing. Waardoor het vervangen van een complete batterypack eigenlijk overbodig is.

Ook bij schadeherstel wordt er vaak beroep gedaan op de expertice van ons Battery Repair team. Een hybride aandrijving bestaat niet alleen uit het accusysteem. Meerdere computers, koelsystemen en aanstuurkasten maken het een geavanceerd systeem. veel van deze component zitten gelijk achter de voorbumper. Een kleine schade kan voor een PHEV grote gevolgen hebben. Ga bij een eventuele schade daarom eerst langs bij Bennie Wilmink en laat het controleren.

Voordelen Battery Repair Center

  • snelle reparatie mogelijkheden
  • haal en breng service
  • gespecialiseerd personeel
  • speciaal ingerichte werkplaats
  • snelle diagnose mogelijkheden
  • complete schade afwikkeling
  • passend vervangend vervoer

Afspraak maken

Eenvoudig een afspraak maken of neem direct contact op met
Autobedrijf Bennie Wilmink Enschede 053-4304630